LOMAILUA EDULLISESTI PAU:N JÄSENILLE
 

    Aurala (pau.fi)

 

Lomasivut

 

Loma ja lepo ovat tärkeitä työn raskaan raatajille.

Ammattiosaston jäsenenä olet oikeutettu edullisiin lomatarjouksiin,

saat alennusta monista lomakohteista yms.

Seuraa ilmoittelua työpaikkasi ilmoitustaululla ja näillä Lomasivuilla!

 

TAPATURMA- JA MATKUSTAJAVAKUUTUS
Lomalla(kin) sattuu ja tapahtuu !!

 

Liitto on ottanut jäsenilleen sekä tapaturma- että matkustajavakuutuksen. Tämä arvokas etu on mahdollista siksi, että vakuutukset on neuvoteltu isolle joukolle. Vakuutuksien piiriin kuuluvat työssä käyvät eli maksavat jäsenet ja sellaiset jäsenet, joiden työstä poissaoloon ja jäsenmaksujen puuttumiseen on hyväksyttävä syy, esimerkiksi sairasloma, työttömyys, vuorotteluvapaa, koulutustuki, äitiys- isyys- tai vanhempainloma, opintovapaa. Matkustajavakuutuksen piiriin kuuluvat matkalla mukana olevat jäsenen alle 20-vuotiaat lapset. Eläkkeelle jääneet eivät kuulu vakuutuksien piiriin. Eläkkeelle siirtyvillä matkavakuutus on voimassa kyseisen kalenterivuoden loppuun saakka. Sen sijaan osa-aikaeläkeläiset kuuluvat vakuutuksen piiriin.Muista If:in vakuutuksista liiton jäsenet saavat tuntuvia alennuksia. Muista mainita liiton jäsenyytesi ottaessasi vaikkapa autovakuutusta. Lisätietoja vakuutuksista ja korvauspalvelusta saat lähimmästä Ifin konttorista, palvelunumeroista: 010 19 19 19 (asiakaspalvelu), 010 19 18 18 (korvauspalvelu) tai osoitteesta www.if.fi/pau ,jossa voit hoitaa henkilökohtaiset vakuutusasiasi nopeasti ja vaivattomasti

Matkustajavakuutus

Voimassa enintään 45 vuorokautta kestävillä koti- ja ulkomaanmatkoilla

Vanhempiensa mukana matkustavat alle 20-vuotiaat lapset ja lapsenlapset kuuluvat vakuutuksen piiriin.

Matkavakuutukseen kuuluu myös kriisiturva, joka turvaa matkan peruuntumisen tai keskeytymisen matkakohteen yllättävän tilanteen vuoksi sekä korvaa tarvittaessa psykoterapiaa tapahtumasta toipumiseen.

Matkatavaroita ei korvata tästä vakuutuksesta

Mitä matkustajavakuutus korvaa?

  • Tapaturman tai sairauden aiheuttamia hoitokuluja ilman euromääräistä ylärajaa: lääkärinpalkkiot, tutkimukset, lääkkeet, sairaalavuorokaudet
  • Matkan peruuntuminen
  • Matkan keskeytyminen
  • Ns. ambulanssilennot
  • Kotiinkuljetus kuolemantapauksissa

Tapaturmavakuutus

Vakuutuksesta korvataan vapaa-ajalla sattuneita tapaturman hoitokuluja ja pysyvää haittaa, kun niitä ei korvata johonkin muuhun lakiin perustuen.

Turva tapaturman hoitokulujen varalta
Tapaturmavamman hoitokulukorvaus on enintään 3 135 euroa tapaturmaa kohden. Vakuutuksessa ei ole omavastuuta.

Turva tapaturmaisen pysyvän haitan varalta
Korvaus pysyvästä haitasta on enintään 30 083 euroa. Korvausta maksetaan lääketieteellisen haitta-asteen mukaan. Pysyvän haitan korvaus on veroton.

Vakuutus ei sisällä päivärahaa eikä korvausta tapaturmaisen kuoleman varalta.